4
اسفند

این پست برای خانم های کدبانوست(2)

 ادامه دستور غذا های جشنواره

میرزا قاسمی با سیب زمینی سرخ شده

بادمجان

گوجه

تخم مرغ

سیر له شده

روغن پیاز

زردچوبه ونمک وفلفل

سیب سرخ کرده برای تزیین

طــــــــرز تهيه:

بادنجانها را داخل فر يا روی آتش کبابي ميکنيم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا ميگيريم و بعد ساطوری مينماييم سپس گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آن را مي گيريم و خرد ميکنيم .

سير را کوبيده و داخل روغن داغي که در تابه و روی آتش است ميريزيم تا کمي سرخ شود د بعد بادنجانها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مينماييم بحدی که آب آنها کاملا کشيده شود و به روغن ببفتد .

کمي نمک و فلفل به آن ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادنجانها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميکشيم.

خوراک کدو

کدوسبز خرد کرده

پیازخرد کرده

نمک وفلفل وزردچوبه

کمی روغن

همه مواد را با هم در قابله ریخته و روی گاز بگذارید با حرارت کم بگذارید پخته شود

در این عکس خوراک کدو با هویج وگل کلم تزیین شده است

کلم پلو

کلم سنگ پخته

لوبیا قرمز پخته

برنج

سبزی پلویی(گشنیز،تره ،شوید)

 

 


free b2evolution skin


فرم در حال بارگذاری ...