جریان شناسی خستگی مسئولین در تاریخ معاصر انقلاب
مقام معظم رهبري در بيانات اخير خود فرمودند: البته بايد بدانيم اين حركت ملت ايران با خستگي و بي حوصلگي برخي افراد دچار تزلزل و انحراف نميشود.
منبع:پایگاه خبری دیدبان
به دنبال پيروزي انقلاب اسلامي ايران، بسياري از حوادث و وقايع اتفاق افتاده در صدر اسلام و ائمه معصومين عليهم السلام، به وضوح تكرار شده است، تكرار تاريخ دشمنيها، نفاقها، جنگها و … كه نه تنها انقلاب را از مسير خود متوقف و يا منحرف نكرده است بلكه بر استحكام انقلاب اسلامي افزوده است.
در كنار تمام اين حوادث، همراهي نكردن و كنارهگيري يا به تعبيري خستگي خواص و نخبگان سياسي از ادامه راه، يكي از مسائلي بوده كه همواره مورد تذكر رهبران حكومت اسلامي قرار گرفته است.
در دوران امامت ائمه معصومین صلوات الله علیهم اجمعین، بسیار بودند کسانی که از غربال ریزش افتادند ولی اسلام به پیش رفت و بخاطر آن ریزشها متوقف نشد.
این ریزشها مربوط به کسانی بود که از جنگهای پیامبر(ص) خسته شده بودند و از جنگ فرار میکردند، همین فراریان و خستهگان از جنگ با دشمن در زمان پیامبر(ص) متأسفانه در حکومت خلیفه اول پست و مقام و مسئولیت گرفتند (خصوصاً فراریان جنگ احد و حنین) [1] به نحوي كه بعد از اتمام جنگ احد، خداوند در مذمت سستي و ترس بعضي از افراد سپاه اسلام، با ياداوري عدم سستي مؤمنين واقعي، خطاب به سست عنصران ميفرمايند: “كَأَيِّن مِّن نَّبِيٍّ قَاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمَا وَهَنُواْ لِمَا أَصَابَهُمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَمَا ضَعُفُواْ وَمَا اسْتَكَانُواْ وَاللّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ (آلعمران - 146)” - “چه بسيار پيامبرانى كه مردان الهى فراوانى به همراه آنان جنگ كردند! آنها هيچ گاه در برابر آنچه در راه خدا به آنان مىرسيد، سست و ناتوان نشدند (و تن به تسليم ندادند) و خداوند استقامتكنندگان را دوست دارد”
صفحات: 1· 2
فرم در حال بارگذاری ...
فید نظر برای این مطلب